Logo Springendal

Bel locatie Ootmarsum: 0541 - 291213

Bel locatie Vroomshoop: 0546 - 645045

We blijven groeien ! Diverse vacatures

Door onze gestage groei zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste nieuwe collega’s !
Wij zoeken op korte termijn een relatiebeheerder zorginstellingen (accountmanagement), een administratief medewerker en chauffeurs.
Wil je een interessante werkplek in een enthousiast familiebedrijf?
Kijk op www.jobbird.com, www.vacatures.nl of www.indeed.nl voor een van de genoemde functies (standplaats Oud Ootmarsum).

Bedrijfsprofiel
Springendal is al 130 jaar gespecialiseerd in de reiniging van persoonsgebonden wasgoed en bed- en badgoed voor de gezondheidszorg. Vanuit onze vestigingen in Oud Ootmarsum en Vroomshoop werken wij met in totaal 150 collega’s voor 250 instellingen door geheel Nederland.

Wie zijn wij?
Een nuchtere en kritische kijk op dienstverlening, service en gebruiksvriendelijkheid vormen de basis voor de professionaliteit van Springendal. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten. Onze dienstverlening is succesvol door vakmanschap, ervaring en toewijding van onze mensen. Wij hebben als familiebedrijf een platte organisatie en korte communicatielijnen. Twentse nuchterheid met een prettige drive geven ruimte voor verdere ontwikkeling van jezelf en de organisatie.