Logo Springendal

Bel locatie Ootmarsum: 0541 - 291213

Bel locatie Vroomshoop: 0546 - 645045

Springendal wast ook voor…

Wij zijn trots op onze groei. Voortdurend weten klanten ons te vinden en weten wij hen voor een langdurige samenwerking aan ons te binden.

In de afgelopen maanden is onze vestiging in Vroomshoop begonnen met de textielverzorging voor Zorggroep Vivium. Met 9 locaties in ’t Gooi een prachtige opdrachtgever. Relatiebeheerder Hubert Klein Haarhuis: Speciaal voor hen werken wij nu zowel met barcodes als met chips (RFID-tags) in de kleding. Vivium stelt hoge eisen aan de afwerking en de snelheid van het retourneren. We zijn al weer een half jaar verder en erg tevreden over de samenwerking.

De afgelopen periode hebben wij nog meer organisaties mogen verwelkomen bij Springendal Vroomshoop. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met de locaties Sterreschans en De Uylenburgh van Domus Magnus. Woonzorg Flevoland heeft een nieuwe locatie Reederwaard geopend in Almere.

Relatiebeheerder Kasia Buras is zeer te spreken over de 6 nieuwe locaties van Zorggroep Noorderboog. De combinatie van huurlinnen (met onze unieke schoon-voor-vuil methodiek) en minstens zo veel persoonsgebonden goed zorgen dat Springendal Ootmarsum de productiecapaciteit van de wasserij en eigen stomerij volledig benut. Binnenkort meer nieuws uit Meppel en Steenwijk en omgeving!