Logo Springendal

Bel locatie Ootmarsum: 0541 - 291213

Bel locatie Vroomshoop: 0546 - 645045

Over ons

Wasserij Stomerij Springendal is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden goed. We richten ons op verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, revalidatie- en GGZ-instellingen en werken volgens een 24-uursservice: vandaag opgehaald, morgen retour. Keurig netjes per bewoner of per afdeling verpakt. Daarnaast verhuren, wassen én beheren wij ook nog eens het linnengoed. Een totaalpakket dat instellingen tijd, zorg en vooral geld bespaart.
 
Wij zijn uniek door:
• 24-uursservice
• Eigen stomerij
• Eigen transportdienst
• Wassen per afdeling
• Persoonlijke dienstverlening
 
Aandacht
De kracht van onze wasserij is persoonlijk contact. Onze relatiebeheerders zijn bewust veel bij onze klanten op locatie. Om te horen wat er speelt, om snel te kunnen bijsturen als het nodig is en om te kijken hoe we onze dienstverlening nog specifieker en klantgerichter kunnen maken. Daarnaast geven ze trainingen, advies over het merken van wasgoed en het inrichten van uw eigen logistieke systeem.
 
Service-gericht
Onze klanten geven aan flexibiliteit en nauwkeurigheid belangrijk te vinden. Daar hebben we ons werkproces op ingericht. We wassen bijvoorbeeld per afdeling. Dat houdt in dat het wasgoed gedurende het hele proces bij elkaar blijft. Daardoor kennen we nauwelijks vermist wasgoed en weinig klachten. En zijn ze er toch – dan lossen we het samen op.
 
Verfrissend anders
Wasserij Stomerij Springendal is een familiebedrijf met een platte organisatie. We hebben betrokken medewerkers en willen graag dat ze zich blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf. Daarom stimuleren we bijvoorbeeld eigen initiatief en het volgen van opleidingen. Daarnaast hebben we graag alles in eigen hand. Met het bronwater in Oud Ootmarsum, onze eigen stomerij en onze eigen transportdienst besparen we tijd en geld voor onze opdrachtgevers.
 
Rijke historie
Waar eeuwenlang de papiermolens van de familie Cramer draaiden, staat nu al meer dan 130 jaar de wasserij. Het zuivere bronwater van de Springendalse beek speelde een belangrijke rol bij de ontwikkelingen. Tot 1886 als aandrijving voor de watermolens, en anno nu als leverancier van het water voor wasserij Springendal.
 
> meer over Springendals rijke historie

Nieuws