Logo Springendal

Bel locatie Ootmarsum: 0541 - 291213

Bel locatie Vroomshoop: 0546 - 645045

Specialist persoonsgebonden goed

Wat we doen, doen we goed en daarom maken we bewuste keuzes. Inmiddels zijn we al ruim 40 jaar expert in persoonsgebonden goed, oftewel de bewonerswas. Van bovenkleding en ondergoed tot eigen bad- en bedgoed. Maakt u gebruik van eigen linnen op uw locatie dan is Springendal ook uw geschikte partner.

24-uurs service voor persoonsgebonden goed (PGG)
Per instelling en desgewenst per afdeling spreken we af hoe snel de was verwerkt moet worden. Een 24-uurs service is voor ons heel normaal. Dat werkt besparend, simpelweg omdat bewoners daardoor minder kleding hoeven te kopen. Wij komen gewoon wat vaker bij u langs, zodat uw bewoners hun favoriete kleding ook snel weer aan kunnen.

youtube
Wassen per afdeling
Was uit handen geven, dat is voor veel bewoners en cliënten lastig. ‘Kan ik erop vertrouwen dat mijn mooiste kleren zorgvuldig gewassen worden?’ ‘Komt mijn ondergoed niet bij de buurman terecht?’ Dat begrijpen we, en daarom hebben wij ons werkproces zo ingericht dat het eigenlijk niet mis kan gaan.
We zamelen de was per afdeling in en handelen de was ook batchgewijs af in onze eigen wasserij en stomerij. Batches zijn niet groter dan 10 tot 20 personen. Daardoor raken we zelden bewonerswas kwijt. Het sorteren van het wasgoed gaat per container natuurlijk ook veel sneller.

Eigen stomerij
We hebben er bewust voor gekozen om alles in eigen hand te houden. Stomen doen we dan ook zelf. Zo weten we zeker dat onze eigen kwaliteitsmaatstaven gehandhaafd blijven en voorkomen we dat wasgoed verloren raakt. Afhankelijk van de kleding, kiezen we voor chemisch of nat reinigen.

Eigen transportdienst
Om onze belofte waar te kunnen maken om binnen 24 uur wasgoed te retourneren, hebben we ons eigen vrachtwagenpark. Onze oranje vrachtwagens kom je bij meer dan 250 locaties in heel Nederland tegen.

Meer dan alleen bewonerswas
We reinigen ook aanverwante artikelen. Tafellakens, bedgordijnen, kussens, dekbedden en bijvoorbeeld schoonloopmatten zijn bij ons in goede handen. Net zoals vitrages en gordijnen. Desgewenst halen we ze zelfs af en hangen we ze weer voor u op.

Persoonlijke dienstverlening
Onze relatiebeheerders zijn regelmatig bij u op locatie. Ze willen horen hoe het gaat en lossen de zaken het liefst persoonlijk en ter plekke op. Dat geeft de beste informatie. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen ze vervolgens snel schakelen. Daarnaast verzorgen ze bedrijfstrainingen en geven ze advies over uw eigen logistieke systeem en het correct merken van kleding.

Zoekt u een zorgvuldige partner voor het wassen van persoonsgebonden goed?
Bel met één van onze relatiebeheerders op 0541 – 29 12 13.

PGG 2 FM Gezondheidszorg op bezoek

FM Gezondheidszorg

Ledenvergadering FM Gezondheidszorg bij Springendal.

"Wij als facilitaire managers zijn onder de indruk van de diensten van Springendal"

PGG 1 Raatstede blij met oranje

De Raatstede blij met oranje

Woonzorgcentrum De Raatstede in Heerhugowaard:

"Die mooie oranje wagens van Springendal zie je ook overal!"

Nieuws